• +45 6061 0077

Microsoft Office 365 kurser

Microsoft Office kurser

Skræddersyede og tilrettede kurser.

Office 365 kurser spænder lige fra at være undervisning i hold, til at være mere målrettet den enkelte organisation, team eller medarbejder. Det kræver en høj grad af tilrettelæggelse, fleksibilitet og tilpasning af kurserne – og det er præcis det jeg kan hos Freelanceunderviser.dk

Alt efter kursets type, tema og indhold afholder jeg derfor Microsoft Office 365 kurser på flere måder:
Specialkurser med én eller få deltagere.
Hands-on kurser i hold med op til ca. 12 deltagere.
Seminarer med op til 30+ deltagere.
Webinarer som online undervisning.
Uanset hvilken form der vælges, skræddersyes kurserne med afsæt i organisationens og medarbejdernes behov og ønsker, så det med det samme kan overføres til det daglige arbejde.

I Freelanceunderviser.dk udbyder jeg en lang række kurser i Office 365. Enten i hele Office 365 miljøet, eller med fokus på udvalgte apps til samarbejde og projektstyring.
Jeg udbyder også kurser i Microsoft Teams - både i brug af selve MS Teams, men også kurser i opsætning af afvikling af Gode Onlinemøder.

Naturligvis udbyder jeg også kurser i Microsoft Office pakken, der tager udgangspunkt i de kendte programmer Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote eller Word.
Desuden tilbyder vi også kurser ud fra temaer; f.eks. pivottabeller og OPSLAG i Excel, styring af layout i Word, online præsentationer i PowerPoint, opgavestyring og organisering i Outlook, eller samarbejde i OneNote.

Alle fysiske kurser afholdes hos kunden som tilrettede virksomhedskurser, da det ofte viser sig, at undervisning fungerer optimalt i omgivelser, som kursisterne er hjemme i.
Dertil kommer en lang række andre fordele:
- der kan undervises meget målrettet ud fra de arbejdsopgaver, der er relevante for netop jeres virksomhed.
- kurset kan afholdes når I har tid til det, og når det passer jer bedst.
- det er væsentlig mere effektivt for virksomheden, at få flere medarbejdere samtidigt igennem samme kursus, end ved at sende medarbejderne af sted enkeltvis.
- det er muligt at tilrette kursets indhold efter hvilke deltagere, der er med på kurset, så man kan undgå den spildtid, der kan være på andre typer kurser.
- mindre rejsetid og rejseomkostninger for medarbejderne.
- oftest en langt billigere løsning for firmaet.