• +45 6061 0077

Profil

Microsoft Office 365 underviser

Office 365 underviser - Hvem står bag?

Freelanceunderviser.dk ejes og drives af undertegnede; Frank Jensen.

Som Microsoft Office 365 underviser har jeg undervist alm. brugere, superbrugere og IT-supportere. Jeg har afholdt både hands-on kurser og seminarer, samt en bred vifte af specialedesignede firmakurser. Et lille udsnit af dem er f.eks et kursus i hele Office 365 miljøet, dokumentdeling i OneDrive, Office 365 apps som Microsoft Teams, Planner og Sway, SharePoint Online, møder og mødebooking i Skype for Business Online og integration mellem Office 365 og Office 2016.

Jeg har solid erfaring med at udvikle og afholde kurser i OneNote, OneNote online og OneNote Class Notebook. Jeg har afholdt OneNote kurser for undervisere i folkeskolen og på videregående uddannelser, for teams og teammedlemmer i firmaer, kommuner og organisationer, med lyst til at udnytte mulighederne i OneNote. Jeg er desuden skarp på alle mulighederne for integrationen mellem OneNote og hele Office 365 miljøet.

Med Skype for Business har jeg, som én af de eneste, været med, siden Microsoft introducerede Skype for Business som Lync i Danmark i slutningen af 2010. Siden da har jeg afholdt talrige kurser i både Lync og nu også Skype for Business, og er derfor i besiddelse af et stort indblik i, forståelse for og solid praktisk erfaring med programmet.

Desuden har jeg afholdt utallige kurser, workshops og seminarer i Outlook, Excel, PowerPoint og Word i alle versioner og på alle niveauer.

Min formelle pædagogiske og undervisningsmæssige baggrund er en uddannelse som folkeskolelærer. Jeg har undervist i IT på fuld tid siden 1999 inden for webdesign, grafiske programmer som Photoshop og InDesign, samt alle versioner af Microsoft Office-pakkerne på alle niveauer.

Før jeg i 2009 startede op som freelance, har jeg været fastansat underviser hos bl.a. Kompetencehuset i Aarhus, Aarhus Medie- og Designskole, VIA University College Horsens og Jensens Kurser A/S Aarhus.

Min spidskompetence er min evne til at motivere og formidle, så selv svært tilgængeligt stof bliver letforståeligt og nærværende at arbejde med. Jeg er engageret og levende i min undervisning, er en stærk formidler der formår at brænde igennem og er vant til at håndtere en undervisningssituation med mennesker med meget forskellig faglig baggrund – også samtidig. Jeg har en god fingerspidsfornemmelse i undervisningssituationen, har masser af empati og er altid i faglig og pædagogisk øjenhøjde med deltagerne.

Alle kurser og forløb hos Freelanceunderviser.dk aftales, planlægges og udformes i tæt dialog med kunden, så der præcis undervises på de måder og med de problemstillinger og temaer der ønskes. Det sikrer en høj grad af fleksibilitet – både hvad angår tidsramme, antal deltagere, indhold og kursusform.