• +45 6061 0077

Excel grundlæggende kursus - kom godt i gang

Excel grundlæggende kursus

Excel er et fantastisk værktøj til at behandle og håndtere større og mindre datamængder, statistik, tidsregistrering, skemaer, personalelister og meget, meget mere.
Dette kursus er for dig, der er nybegynder – eller har arbejdet lidt – i Excel.
På kurset kommer du til at arbejde med alle de grundlæggende elementer og værktøjer der skal til, så man føler sig godt rustet til at arbejde i Excel.


Excel Grundlæggende Kursus - beskrivelse.

OPSÆTNING OG INDSTILLING AF EXCEL
Vi gennemgår opbygningen af Excel, så du bliver fortrolig med programmets brugerflade. Excel indeholder et væld af muligheder for at indstille programmet, så det passer til de opgaver og funktioner den enkelte bruger sidder med. Vi gennemgår nogle af de vigtigste indstillinger, så du efterfølgende selv kan sætte Excel op, så det matcher dine behov.

INDTASTNING I EXCEL
Vi gennemgår alle de måder man kan indtaste på i et Excel ark. Du lærer at skrive i, markere, flytte og kopiere indhold i cellerne, at redigere og slette samt bruge autoudfyld. Du kommer til at arbejde med celletypografier og celleegenskaber, og naturligvis også med at gemme og åbne dit arbejde i Excel.

FORMLER
Formler er nødvendige for at få Excel til at foretage beregninger. Derfor skal vi selvfølgelig arbejde med at opsætte, indtaste og bruge forskellige formler, så du nemmere kan gennemskue Excel ark du overtager fra andre, eller bliver i stand til at opsætte dine egne.

FORMATERING OG OPSÆTNING AF REGNEARK
Excel har nogle indbyggede værktøjer, så man med nogle få klik kan formatere sit talmateriale, således at det du laver i Excel bliver pænt, præsentabelt og let overskueligt. Du lærer også at bruge Betinget formatering, så man let kan overskue en udvikling i et større talmateriale og spotte værdier der ændrer sig.

DIAGRAMMER
Excel indeholder et væld af muligheder for let at udvælge og designe diagrammer – helt ned i de mindste detaljer, hvis man har brug for det. Du kan selvfølgelig også designe dine egne og gemme dem som skabeloner.

SORTERING OG FILTRERING
Nogle Excel ark er så store, at man bliver nødt til at scrolle rundt for at se alle cellerne. Du kommer til at lærer, hvordan man får overblik over sådanne ark. I Excel kan man sortere på mange parametre. Ikke kun ud fra cellernes værdier, men også formateringer og ikoner. Du lærer at overskue store mængder ved sortering og hvordan du med filtrering nemt kan se bestemte poster i dine data.

FUNKTIONER
Excel indeholder rigtig mange standardformler, som kan bruges i forbindelse med beregninger m.m. Du kommer selvfølgelig til at arbejde med nogle at de mest anvendte, så du senere selv kan gå på opdagelse i de mange muligheder.