• +45 6061 0077

Microsoft Office kurser

Microsoft Office kurser

Office kurser udgør efterhånden en bred vifte, gående fra at være undervisning i hold, til at være mere målrettet den enkelte organisation, team eller medarbejder. Det kræver en høj grad af tilrettelæggelse, fleksibilitet og tilpasning af kurserne – og det er præcis det vi kan hos Freelanceunderviser.dk


Hos Freelanceunderviser.dk udbyder vi naturligvis Microsoft Office kurser, der tager udgangspunkt i de kendte programmer Excel, PowerPoint, Outlook eller Word.
Desuden tilbyder vi også kurser ud fra temaer; f.eks. pivottabeller og OPSLAG i Excel, mødeskemaer og formularer i Word, diaslsyot og skabeloner i PowerPoint og opgavestyring og organisering i Outlook.

Fordi det nærmest er umuligt at udpege den perfekte kursusform, tilbyder vi derfor flere måder at afholde Microsoft Office kurser på:

Specialkurser med én eller få deltagere.
Hands-on kurser i hold med op til ca. 12 deltagere.
Seminar med op til 30+ deltagere.
- eller en kombination af ovenstående.
Uanset hvilken form der vælges, skræddersyes kurserne med afsæt i organisationens og medarbejdernes behov og ønsker, så det med det samme kan overføres til det daglige arbejde.

Freelanceunderviser.dk afholder som udgangspunkt alle kurser hos kunden som tilrettede virksomhedskurser, da det ofte viser sig, at undervisning fungerer optimalt i omgivelser, som kursisterne er hjemme i.
Dertil kommer en lang række andre fordele:
- der kan undervises meget målrettet ud fra de arbejdsopgaver, der er relevante for netop jeres virksomhed.
- kurset kan afholdes når I har tid til det, og når det passer jer bedst.
- det er væsentlig mere effektivt for virksomheden, at få flere medarbejdere samtidigt igennem samme kursus, end ved at sende medarbejderne af sted enkeltvis.
- det er muligt at tilrette kursets indhold efter hvilke deltager der er med på kurset, så man kan undgå den spildtid, der kan være på andre typer kurser.
- mindre rejsetid og rejseomkostninger for medarbejderne.
- oftest en langt billigere løsning for firmaet.