• +45 6061 0077

Onenote kursus - effektive noter

OneNote kursus

OneNote er et eminent program til at tage noter og samle idéer, til at organisere sit arbejde og dagligdag - og helt genialt til samarbejde.
Og udover at være en digital notesbog, er OneNote også et sted hvor man kan skabe overblik og samle informationer, tekster, mails, møder, PDF-filer osv.
OneNote er desuden en fast integreret del af næsten alle områder i Office 365.

Med OneNote som redskab er det let og overskueligt at organisere projekter, holde styr på kunder og samarbejdspartnere, samle mødereferater og koordinere opgavelister. Og fordi man nemt kan placere en OneNote notesbog i skyen, kan man tilgå den overalt på alle sine enheder, så man kan arbejde med OneNote hvor man vil og hvornår man vil.

ONENOTE KURSUS - Indhold

Hos Freelanceunderviser.dk har vi en solid erfaring med at udvikle og afholde kurser i OneNote på alle niveauer. Vi har afholdt OneNote kurser for enkeltpersoner, teams og teammedlemmer for en bred vifte af firmaer og organisationer, samt for en lang række brugere med lyst til at udnytte mulighederne for at arbejde og samarbejde i OneNote.
Desuden har vi afholdt OneNote Class Notebook og OneNote kurser og workshops for skoler og uddannelsesinstitutioner, samt for undervisere i folkeskolen og på videregående uddannelser.

Læs uddybende og meget mere her om indholdet af vores OneNote kursus