• +45 6061 0077

Office 365 kursus

Microsoft Office 365 kursus

Office 365 - meget mere end bare "Office i skyen".
Det betyder, at man har adgang til sin e-mail, Office programmer, vigtige filer og dokumenter, kalender og kontaktpersoner; næsten uanset hvor man er, og på enhver enhed som har internetadgang. Det kan være en PC, Mac, en smartphone eller en tablet.
På dette Office 365 kursus gennemgår vi, hvordan hele virksomheden, hvert team og den enkelte medarbejder ganske enkelt bliver udstyret med en værktøjskasse, der indeholder de værktøjer der er nødvendige for at styre projekter og samarbejdet omkring dem – både på kontoret og på farten.


Office 365 kursus - Indhold

Vi har i Freelanceunderviser.dk undervist i Office 365 og Microsoft Teams for alm. brugere, superbrugere, IT-supportere og backend. Vi har afholdt både hands-on kurser og seminarer, samt en bred vifte af specialedesignede firmakurser.
Et lille udsnit af dem er f.eks et kursus i hele Office 365 miljøet, dokumentdeling i OneDrive for Business, samarbejde, projektstyring og vidensdeling i Office 365, Microsoft Teams workshops, SharePoint Online, møder og mødebooking i Skype for Business Online og integration mellem Office 365 og Office 2016.
Alle kurser har ikke blot focus på HVORDAN Office 365 virker, men i ligeså høj grad på til HVAD og HVORNÅR - skræddersyede og helt tilpasset den enkelte organisation.

Læs uddybende og meget mere om indholdet af vores kursus i Office 365