• +45 6061 0077

Excel videregående kursus - mere effektiv i excel

Excel kursus øvede videregående

Excel er et eminent værktøj til at behandle og håndtere større datamængder.
Dette videregående kursus er for dig, der ikke længere er nybegynder, og som gerne vil udnytte Excel mere effektivt.
Du lærer at præsentere, overvåge og få overblik over data.
Du kommer til at arbejde med formatering, forskellige opslagsfunktioner, videregående filtrering og avanceret sortering, analyseværktøjer og at arbejde på tværs af Excel ark.


Excel videregående kursus - beskrivelse.

OPSÆTNING AF EN EFFEKTIV BRUGERGRÆNSEFLADE
Excel indeholder et væld af muligheder for at indstille programmet, så det passer til de opgaver og funktioner den enkelte bruger sidder med. Vi gennemgår nogle af de vigtigste indstillinger, så du efterfølgende selv kan sætte Excel op, så det matcher dine behov.

FORMATERING AF DATA
Excel har nogle indbyggede værktøjer, så man med nogle få klik kan formatere sit talmateriale, således at tal og data kan præsenteres på en let overskuelig måde. Det kan nemt sættes i system i Excel, så dine data og tabeller får det samme udseende fra gang til gang.

BETINGET FORMATERING
Betinget Formatering er et lidt undervurderet, men fantastisk effektivt værktøj til at overskue, overvåge og analysere data. Vi gennemgår nogle af de vigtigste funktioner.

FUNKTIONSBIBLIOTEK
Excel indeholder rigtig mange standardformler, som både kan bruges i forbindelse med beregninger, men også i relation til tekst, sammenligning, oprydning m.v. Du kommer selvfølgelig til at arbejde med nogle at de mest anvendte, så du senere selv kan gå på opdagelse i de mange muligheder.

KÆDER MELLEM ARK
Du kommer til at lære hvordan du hurtigt og nemt kan arbejde på tværs af flere ark – f.eks. redigere eller opbygge flere ark samtidigt. Du kommer til at arbejde med at hente data mellem ark og oprette formler på tværs af flere ark. På den måde kan man have data liggende i ét ark, og foretage beregninger i et andet.

OPSLAGSFUNKTIONER
Vi gennemgår de meget brugte opslagsfunktioner LOPSLAG og VOPSLAG. Du lærer at hente poster frem fra en database, og ser på nogle af de mange anvendelsesmuligheder der findes for funktionerne.

PIVOTTABEL
Du får en introduktion til, hvilke muligheder der er omkring arbejde med Pivottabeller. Vi ser på hvordan man opbygger, vedligeholder og bruger Pivottabeller til at lave opsummeringer, analyserer og dynamisk belyser data fra forskellige vinkler.